tisdag 24 maj 2016

Jag kan inte städa

Och jag kan inte hålla iordning.
Jag har inga strategier för hur man gör. Jag kan helt enkelt inte! Varken städa eller hålla iordning.
Jag har högar överallt. En del av dem vet jag vad det är för högar. Det är "på-väg-någonstans-högar". Andra högar vet jag inte... dom blir liksom permanenta.... det är nog dom där högarna med grejer som jag inte har en aning om vart jag ska göra av.
Som den här "högen" till exempel....

En påse med strumpor och trosor som är förstora för Bonnie men som ändå ska sparas till henne.......... den har först stått i hallen... sen flyttade jag den till översta trappsteget. Där har den stått. I månader. Tror bara det är jag av alla familjemedlemmar som ser den lite då och då. Ibland undrar jag vart jag ska göra av den. Men jag vet inte så den får väl stå där... hoppas på att hon växer i de där underkläderna inom de närmsta åren?!

Jag kan heller inte avsluta något jag påbörjar. Jag tröttnar eller så tycker jag helt enkelt att jag är klar...klar när JAG är klar...inte klar när uppdraget är klart.......
Som det här: Sorterat strumpor....

jaha, ja det blev ju en hög till oss var och så var det några udda som får bo i den svarta strumpkorgen i tvättstugan tills kompisarna kommit fram.... Men nu då??? Detta ligger ju på bordet i tv-rummet?! Hur ska det ta sig till sina respektive lådor?
Jag sorterade dem idag. Korgen ställde jag på bordet för några dagar sedan. Undra hur länge det dröjer innan det röjs undan? Tillbaka?

Det här är också en hög!  

En "Till-tippen-hög" antar jag? För man får väl inte slänga sånt här i soporna? I min värld kan man inte bara fylla en liten låda och åka till tippen när man ändå nästan passerar. Nä det är som att man ska ha en släpvagn och en planerad dag då man ska åka till tippen och slänga grejer. På med arbetshandskar, hyra släp och arbeta sig svettig på garageuppfarten, torka svetten i pannan med ovansidan av armen!
Då behöver man ju för fan köpa större hus?? Alternativt öppna egen tipp?!

Bonnies rum där har jag liksom bara stängt av. 

Jag ser det inte längre. Det finns lådor att sortera i. Men det har hon ju rivit ur på 2 sek så jag har gett upp. Det som underlättar i just det läget är ju att när jag hittar hennes saker i övriga huset så bara jag går förbi å kastar in grejerna i hennes rum. Jävligt lättstädat nu för tiden alltså, skulle jag säga! =)

Ett annat fenomen är golvet i sovrummet. HÖG! 
VARFÖR??? Jo det ska jag berätta...
"Kläder jag ska ha imorrn, kläder jag kanske inte ska ha imorrn men ändå inte redo för tvättkorgen, kläder jag sover i, kläder jag myser runt i hemma och kläder jag har när jag ska sluta mysa runt hemma och kanske åka till stan". Skitenkelt! =P

Nä nu har jag inte tid med er längre. Jag ska göra en hög! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar